Продукти за литония ovfl (3)

Сопровождане на сертификация OEA

Сопровождане на сертификация OEA

Помощ при получаване на сертификата "OEA", като се подпомагат предприятията да съберат необходимите документи и да подобрят управлението на рисковете, за да могат да кандидатстват за него.
Анализ на зехтин

Анализ на зехтин

Задължителните анализи: Регулаторен документ на Европейската комисия регулира анализите на зехтините: кликнете тук Зехтинът трябва да отговаря на определен брой физико-химични параметри, за да може да бъде етикетиран като ВИРГИН EXTRA, ВИРГИН или ЛАМПАНТЕ (неподходящ за консумация в ЕО). Регламентация 2568/91 от 11 юли 1991 г., публикувана в Официалния вестник на Европейските общности, дава критериите, които трябва да бъдат спазвани (вижте схемата по-долу). Лабораторията LAHN предлага стандартни анализи на зехтините: индекс на киселинност, индекс на пероксид, UVK измерване (K270 – K232). Зехтинът, наречен "лампантен", е неподходящ за консумация в ЕО. Те са предназначени за маслени лампи, откъдето произлиза и наименованието "лампантен". Анализите K232 И K270 Тези физико-химични измервания разкриват добрата консервация на зехтините.
AFR-luceRnA

AFR-luceRnA

AFR-luceRnA LD x CD x L x e:150 x 56(56) x 21,5 x 1,5, 150 x 56(56) x 21,5 x 1,5 ACIER kg/m²:9,3, 12,4 ALUMINIUM kg/m²:3,1, 4,2 Формати maxi Пана мм:LD1000/1250/1500 x 3000 или LD2000/2500 x 1800 макс Видима дебелина (вътрешна) мм:21 Преден вакуум % Макс. вакуум:30 ок.71